Paistettu piparkakkurahkakakku

Paistettu piparkakkurahkakakku

1 tunti
(67)
Kommentit
Kolmen raaka-aineen paistettu piparkakkurahkakakku valmistuu helposti jouluiseen kahvipöytään. Tutustu ihanaan joulureseptiin!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/paistettu-piparkakkurahkakakku/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 140C asteeseen. Pingota leivinpaperi noin 16 cm halkaisijan kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reuna.
  • Murskaa piparkakut ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
  • Notkista piparkakkurahka kulhossa ja kaada vuokaan. Paista uunin alatasolla 40 minuuttia. Käännä uuni pois päältä ja jätä kakku jälkilämpöön 20 minuutiksi. Anna piparkakku-rahkakakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli. Siirrä kakku tarjoilulautaselle ja koristele piparkakuilla juuri ennen tarjoilua.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

Reseptistä valmistuu 7 kpl
Ainekset
Piparkakkuja
100 g
40 g
(4 purkkia) Arla Ihana Piparkakkurahkaa
800 g

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet