&format=jpg)
Paistettu parsa misovoilla
25 minuuttia
Brunssi
Alkupalat
Lisuke
Pannulla paistettu parsa sopii tarjottavaksi misovoin kanssa. Kokeile maukkaita paistettuja parsoja alkupaloina tai lisukkeena!

Tee näin:
Paistettu parsa misovoilla
Arvioi resepti
Vinkki
Jos sinulla ei ole mustia seesaminsiemeniä, voit korvata ne valkoisilla. Paista ne kullanruskeiksi kuumalla ja kuivalla paistinpannulla parhaan maun saavuttamiseksi.
Ainekset
4 annosta
Paistettu parsa misovoilla
Tuoretta vihreää parsaa | 500 g |
---|---|
100 g | |
Valkoista Misotahnaa | 2 rkl |
Limetti (raastettua kuorta ja mehua) | ½ |
Tuoretta korianteria | 1 ruukku |
Seesaminsiemeniä (mielellään mustia) | 1 rkl |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit