Pähkinälastut

Pähkinälastut

Naposteltavaa
(4)
Kommentit
Maukkaat ja rapeat pähkinälastut ovat helppo herkku, joka syntyy käden käänteessä.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/pahkinalastut/

Tee näin:

  • Sekoita kerma, siirappi ja sokeri keskenään paksupohjaisessa kattilassa. Kuumenna ilman kantta välillä sekoitellen. Seos on valmista, kun sen lämpötila on 130 °C tai kun pisaratesti onnistuu: Tipauta muutama tippa seosta jääkylmään veteen ja muotoile massasta pallo. Jos pallo on kiinteä ja pysyy muodossaan, seos on valmis käytettäväksi. Kuumennusaika on noin 25 minuuttia suuripohjaisessa kattilassa ja noin 35 minuuttia pienipohjaisessa. Rouhi pähkinät suurehkoiksi paloiksi. Lisää pähkinät ja voi siirappiseokseen. Kaada massa öljytylle leivinpaperille. Anna jäähtyä ja paloittele levy terävällä veitsellä. Säilytä jääkaapissa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

80 palaa
Kuohukermaa
2 dl
Siirappia
2 dl
Sokeria
2 dl
Paahdettuja cashewpähkinää
2 dl
Hasselpähkinöitä
1 dl
Saksanpähkinöitä
1 dl
2 rkl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet