Paahdetut kurpitsapalat

Paahdetut kurpitsapalat

Lisuke
(5)
Kommentit
Paahdetut kurpitsapalat ovat syksyn sesonkiherkku ja helppo valmistaa. Kurkkaa resepti!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/paahdetut-kurpitsapalat/

Tee näin:

  • Halkaise kurpitsa ja poista siemenet lusikalla. Leikkaa kurpitsasta noin 12 viipaletta. Voitele ne öljyllä ja ripottele pinnalle juustokuminaa. Paahda kurpitsaviipaleita 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Leikkaa paahdettu ruisleipä 12 palaksi ja laita kurpitsaviipaleet leipäpalojen päälle. Koristele lehtipersiljalla. Ripottele suolaa pinnalle. Dippaa Lempi Islantilainen jogurttiin.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Ainekset
Viipaletta myskikurpitsaa tai hokkaido
12
Oliiviöljyä
½ rkl
Jeera
½ tl
Paahdettua ruisleipää
2 siivua
Karkeaa suolaa
½ tl
200 g
Tuoretta lehtipersiljaa

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet