Paahdetut hunajapähkinät

Paahdetut hunajapähkinät

Jälkiruoka
(14)
Kommentit
Makeat, paahdetut pähkinät ovat erinomainen välipala tai lisäke juustojen kera tarjottavaksi.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/paahdetut-hunajapahkinat/

Tee näin:

  • Paahda mantelit ja pähkinät kuumalla, kuivalla pannulla. Siirrä ne lautaselle. Anna voin ja hunajan sulaa pannulla. Kääntele voi-hunajaseoksen joukkoon paahdetut pähkinät ja kypsennä 1-2 minuuttia kunnes seos muuttuu siirappimaiseksi. Tarjoile esimerkiksi juustotarjottimen lisäkkeenä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

3 dl
Mantelia
¾ dl
Hasselpähkinöitä
¾ dl
Saksanpähkinöitä
½ dl
Cashewpähkinää
¾ dl
50 g
Hunajaa
2 dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet