Paahdettua parsaa ja Välimerellistä juustoa
  • Arla
  • Reseptit
  • Paahdettua parsaa ja Välimerellistä juustoa

Paahdettua parsaa ja Välimerellistä juustoa

Illallinen Pääruoka
(6)
Kommentit
Paahdettu parsa ja fetajuusto on kevään herkullisin kasvisruoka. Helppo ruoka, joka sulaa suussa!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/paahdettua-parsaa-ja-fetajuustoa/

Tee näin:

  • Katkaise parsoista kannat pois, aseta uunivuokaan. Pirskota päälle rypsiöljyä. Murenna juusto ja ripottele mantelimurut parsojen päälle. Gratinoi uunin yläosassa 250 asteessa noin 7 minuuttia.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Parsaa
500 g
Rypsiöljyä
2 rkl
150 g
Mantelilastu
½ dl

Kommentit