
Paahdettua haukea kananmunakastiketta ja savustettua perunaa
Huikea hauki paahtuu kullanruskeaksi voissa. Klassinen kananmunakastike vie Wallenbergin skandinaaviseen makumaailmaan.

Tee näin:
HAUKI
SAVUSTETTU PERUNAPYREE
HIILLOSTETTUA SIPULIA
KANANMUNAKASTIKE
Arvioi resepti
Ainekset
Reseptistä valmistuu 4 annosta
Hauki
Ruodotonta merihaukifilettä | 600 g |
---|---|
Vettä | 5 dl |
Suolaa | 25 g |
Savustettu Perunapyree
Kuorittuja puikulaperunoita | 300 g |
---|---|
1½ dl | |
75 g |
Hiillostettua sipulia
Keltasipulia | 3 |
---|---|
Valkoviinietikkaa | ½ dl |
Sokeria | 25 g |
Suolaa | 2½ tl |
Pakastekuivattua tilliä |
Kananmunakastike
Vehnäjauhoja | 25 g |
---|---|
25 g | |
1¾ dl | |
½ dl | |
Arla® Smetana 42% | 25 g |
Keittettyä kananmunat | 3 |
Pnt ruohosipuli | ¼ |
Suolaa ja mustapippuria |
Tarjoiluun
Herneitä | |
---|---|
Herneenvarsia | |
Piparjuurta |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit