Paahdettu parsa

Paahdettu parsa

Lisuke
(2)
Kommentit
Paahdettu parsa on ihana kevään herkku, joka sopii monen ruoan lisukkeeksi. Voit valmistaa parsat uunissa tai grillissä. Kokeile helppoa reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/paahdettu-parsa/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan paahdettu parsa ja laita uuni lämpenemään 225 °C asteeseen.
  • Pese perunat ja puolita ne leikkaamalla. Laita perunat uunivuokaan. Sulata voi ja voitele perunoiden leikatut pinnat voilla. Ripottele sormisuolaa perunoiden päälle ja paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  • Leikkaa pois parsojen kovat kannat. Valmista paahdettu parsa uunissa tai grillissä. Muista käännellä parsoja paistamisen aikana, jotta ne kypsyvät tasaisesti.
  • Nosta parsat ja perunat tarjoiluastiaan.
  • Viimeistele paahdettu parsa ja perunat ripottelemalla niiden päälle seesaminsiemeniä ennen tarjoilua. Tarjoile paahdettu parsa ja perunat heti.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Tuoretta vihreää parsaa
250 g
Varhaisperunoita
750 g
30 g
Seesaminsiemeniä
1 rkl
Sormisuolaa
1 tl

Kommentit