
Omenaletut ja karamellikermaa
Jälkiruoka
Nämä ylelliset letut maistuvat ihanasti omenalta ja karamellilta!

Tee näin:
Lettutaikina
Karamellikerma
Omenat
Letut
Arvioi resepti
Vinkki
Omenasiiderietikan sijaan voit käyttää 2 rkl sitruunamehua tai 1 rkl calvadosta.
Vinkki
Isompia, perinteisiä räiskäleitä voit valmistaa lettutaikinan reseptillä.
Ainekset
8 palaa
Lettutaikina
Kananmunat | 2 |
---|---|
Ruokosokeria | 3 rkl |
Suolaa | ½ tl |
Kylmää vettä | 1 dl |
Vehnäjauhoja (n. 1 dl) | 60 g |
2 dl |
Karamelli
Ruokosokeria | 5 rkl |
---|---|
Vettä | 1 dl |
Marinoidut omenat
25 g | |
Kuorittua omenaa kuutioina, n. 400 g | 3 |
Ruokosokeria | 2 rkl |
Omenaviinietikkaa | 1 rkl |
Letut
25 g | |
Ruokosokeria | 1 rkl |
Karamellikerma
Kuohukermaa | 2 dl |
---|
Kommentit