Omenahillo

Omenahillo

50 minuuttia Jälkiruoka Lisuke
(2)
Kommentit
Omenahillo on parasta kotitekoisena! Omenahillo on helppo valmistaa itse ja se sopii tarjottavaksi esim. lettujen kanssa. Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/omenahillo/

Tee näin:

Omenahillo
  • Kuori ja lohko omenat. Kaavi omenan ydin pois ja laita omenalohkot kattilaan.
  • Lisää vesi ja keitä noin 20 minuuttia, kunnes omenat ovat pehmeitä ja muussattavia. Sekoita ja mausta omenahillo tarvittaessa sokerilla.
  • Kaada omenahillo lasipurkkiin. Omenahillo säilyy 3–4 päivää jääkaapissa tai 3–4 kuukautta pakastimessa.
  • Tarjoile omenahillo lettujen kanssa, leivän päällä, puuron kanssa tai leivonnaisten täytteenä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

5 dl
Omenahillo
Omenoita
8
Vettä
1 dl
Tarvittaessa sokeria

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet