Omena-puolukkapannukakku

Omena-puolukkapannukakku

Jälkiruoka
(1)
Kommentit
Tämä pannukakku saa makunsa omenasta, puolukoista ja pähkinöistä.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/omena-puolukkapannukakku/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Sekoita jauhot ja suola kulhossa. Lisää joukkoon puolet maidosta ja sekoita tasaiseksi massaksi. Sekoita joukkoon loput maidosta sekä kananmunat. Lohko omenat ja poista siemenkodat. Pyörittele omenalohkot sokeri-kaneliseoksessa. Sulata voi ja kaada uunivuokaan. Kaada taikina vuokaan ja lado päälle omenalohkot. Ripottele pinnalle pähkinärouhetta. Paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia. Vaahdota kerma ja mausta puolukkasurvoksella. Paloittele pannukakku ja tarjoa puolukkakerman kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Vehnäjauhoa
2½ dl
Suolaa
½ tl
Arla® Vanhanajan luomutäysmaitoa
6 dl
Kananmunat
3
Omenaa
4
Sokeria
2 rkl
Kanelia
1 tl
2 rkl
Rouhittuja hasselpähkinöitä
½ dl
Kuohukermaa
2 dl
Puolukkahilloa
½ dl

Kommentit