Omena-luumupiirakka

Omena-luumupiirakka

(3)
Kommentit
Omena-luumupiirakka on herkullinen makea piirakka, joka sopii mainiosti syksyllä niin jälkiruoaksi kuin kahvin kanssa tarjottavaksi.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/omena-luumupiirakka/

Tee näin:

  • Leikkaa hedelmät lohkoiksi ja asettele ne voideltuun uuninkestävään piirasvuokaan, jossa on korkeat laidat. Murutaikina: Sekoita jauhot ja kaurahiutaleet. Murenna voi karkeaksi sekaan. Lisää sokeri. Jaa murutaikina hedelmien päälle ja paista piirakkaa 200 ° C:ssa uunin keskiosassa noin puoli tuntia. Piimäkreemi: Sekoita piimään sokeri ja vaniljansiemenet. Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi ja käännä se varovasti piimään sekaan. Mausta maun mukaan. Tarjoile kakku lämpimänä kylmän piimäkreemin kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Vinkki! Hedelmäsekoituksen sijaan voit käyttää 600 g yhdenlaisia hedelmiä, esimerkiksi omenoita.

Ainekset

6 annosta
Omenoita
300 g
Luumuja
300 g
Murutaikina
Vehnäjauhoja
100 g
Kaurahiutaleita
75 g
175 g
Ruokosokeria
100 g
Piimäkreemi
Piimää
2 dl
Ruokosokeria
3 rkl
Vaniljatangon siemenet
1
Kuohukermaa
1½ dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet