
Naudan sisäfileetä anjovisvoilla
Illallinen
Pääruoka
Naudan sisäfilee maukkaalla anjovisvoilla ja papusalaatilla on mainio herkku niihin hieman erityisempiin tilanteisiin. Nauti hyvän viinin kera!

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Vinkki! Halutessasi voit käyttää voita myös muun lihan tai uuniperunan kanssa.
Ainekset
4 annosta
Anjovisvoi
Anjovisfileitä | 5 |
---|---|
75 g | |
Ranskalaista sinappia | 1 tl |
Kaprista | 1 rkl |
25 g | |
Naudan sisäfileepihviä (n. 150 g / kpl) | 4 |
Suolaa | ½ tl |
Pippuria myllystä |
Lämmin papusalaatti
Valkoisia papua (n. 400 g) | 1 tlk |
---|---|
10 g | |
Purjo pieninä paloina (n. 150 g) | 1 |
Tomaatti pieninä paloina (n. 500 g) | 4 |
Suolaa | ½ tl |
Pippuria myllystä |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit