
Myskikurpitsakeitto ja voitakinatwistit
1 tunti 45 minuuttia
Illallinen
Pääruoka
Myskikurpitsan maku on kuin luotu herkullisiin keittoihin. Keitto sopii joululounaaksi tai väliruoaksi kalojen ja kinkun välillä sinkkaa Ann-Marie Espoosta.

Tee näin:
Keitto
Voitaikinatwistit
Arvioi resepti
Vinkki
Reseptin lähetti Ann-Marie Espoosta.
Ainekset
Keitto
Myskikurpitsa | 1 |
---|---|
Jauhoista perunaa | 2 |
Keltasipuli | 1 |
Palsternakka | 1 |
Kynsi valkosipuli | 1 |
Kasvisfondi | 1 |
Vettä | 5 dl |
Tai maun mukaan suolaa | 1 tl |
Tai maun mukaan mustapippuria rouheena | 1 tl |
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 % | 1½ dl |
Voitaikinatwistit
Lehtitaikinaa | 1 pkt |
---|---|
Castello® Wästgöta raasteena | n. 3 dl |
Kananmuna | 1 |
Kommentit