
Rahkaraparperipiirakka
1 tunti 15 minuuttia
Jälkiruoka
Rahkaraparperipiirakka on kesän klassikkoresepti, mutta oletko koskaan kokeillut maustaa sitä mesiangervolla? Yhdistä rahka ja raparperi ihanaan uuteen makuun!

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
*huom! Mesiangervo saattaa aiheuttaa allergisia oireita niille, jotka ovat yliherkkiä aspiriinille Piirakka toimii myös hyvin, jos korvaat raparperin punaherukoilla.
Ainekset
Muruseos
Vehnäjauhoja | 8 dl |
---|---|
Sokeria | 3 dl |
Leivinjauhetta | 2 tl |
Ruokasoodaa | 2 tl |
Kuivattua mesiangervoa * (tai vaniljasokeria) | 2 tl |
250 g |
Pohjataikina
Noin 2/3 keksinmuruja | |
---|---|
Arla® Rasvatonta piimää luomu | 2 dl |
Kananmunat | 2 |
Täyte
L raparperi paloiteltuna | 1 |
---|---|
3 prk | |
Sokeria | 2 dl |
Kananmunat | 2 |
Kuivattua mesiangervoa (tai 3 tl vaniljasokeria) | 4 tl |
Pinnalle
Noin 1/3 keksinmuruja |
---|
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit