
Mehevä raparperipiirakka
Jälkiruoka
Tämä mehevä raparperipiirakka on herkullinen ja maukas jälkiruoka. Koristeeksi se saa kauniin taikinaristikon. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Piirakkapohja
Arvioi resepti
Vinkki
Piirakan voi tehdä myös luumusosetäytteellä tai omenatäytteellä. Leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi ja mausta sokerilla ja kanelilla.
Ainekset
4 annosta
150 g | |
Vehnäjauhoja | 175 g |
Kylmää vettä | 2 rkl |
Täyte
Raparperia pilkottuna | 500 g |
---|---|
(n. 1,5 dl) sokeria | 125 g |
Perunajauhoja | 1 rkl |
Voiteluun
Vatkattu kananmuna | 1 |
---|
Lisäksi
Kuohukermaa vaahdotettuna | 2½ dl |
---|
Kommentit