&format=jpg)
Mansikkatäytekakku
Jälkiruoka
Mansikkatäytekakku on herkullinen jälkiruoka ja kesän juhlakakku. Hyödynnä sesongin tuoreet mansikat ja loihdi kahvipöytään mansikatäytekakku.

Tee näin:
Kakkupohja
Lemoncurd
Mansikkatäyte
Vaniljatäyte
Mansikkatäytekakun kokoaminen ja koristelu
Arvioi resepti
Ainekset
Reseptistä valmistuu 10 kpl
Kakkupohja
Kananmunat | 4 |
---|---|
Sokeria | 2 dl |
Vehnäjauhoa | 1 dl |
Perunajauhoja | 1 dl |
Leivinjauhetta | 1 tl |
Lemoncurd
Sitruunankuorta ja mehu | 2 |
---|---|
Sokeria | 2 dl |
75 g | |
Kananmunan keltuaisia | 3 |
Mansikkatäyte
Liivatelehteä | 2 |
---|---|
Mansikoita | 250 g |
Sokeria | 1 dl |
Kuohukermaa | 2 dl |
Vaniljatäyte
Vaniljatanko | 1 |
---|---|
2½ dl | |
Kananmunan keltuaisia | 3 |
Sokeria | ¾ dl |
Maissitärkkelystä | ¾ dl |
25 g |
Koristelu
Tuoreita mansikoita | n. 750 g |
---|---|
Kuohukermaa | 5 dl |
Kommentit