
Mansikkakakku
Jälkiruoka
Mansikkakakku kuuluu täydellisesti kesään. Hyödynnä tuoreet kotimaiset mansikat ja leivo mansikkakakku, joka maistuu kaikille. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Mansikkakakku
Täyte ja kuorrutus
Arvioi resepti
Vinkki
Kuvan näyttävä kakku on saatu tekemällä pohja kaksi kertaa. Voit myös halutessasi halkaista pohjan.
Ainekset
Reseptistä valmistuu 10 annosta
Mansikkakakku
Kananmunat | 4 |
---|---|
Sokeria | 1½ dl |
Vehnäjauhoa | 1 dl |
Perunajauhoja | 1 dl |
Leivinjauhetta | 1 tl |
Kostutus
1½ dl | |
Vaniljasokeria | 1 tl |
Täyte ja kuorrutus
Mansikoita | 2 l |
---|---|
Maitorahkaa | 250 g |
Sokeria | 1 dl |
Vaniljasokeria | 1 rkl |
Kuohukermaa | 4 dl |
Kommentit