&format=jpg)
Mansikkajäätelö
Jälkiruoka
Itse tehty jäätelö on kesän ykkösherkku. Tässä reseptissä jäätelö saa makunsa puolesta litrasta mansikoita.

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Vinkki! Mansikkajäätelö on parfait, joka on jäädytetty ilman jäätelökonetta. Ota se pois pakastimesta noin 15-20 minuuttia ennen sen tarjoilua.
Ainekset
8 annosta
Kananmunan keltuaisia | 5 |
---|---|
Tomusokeri | 50 g |
Mansikoita | 500 g |
Sokeria | 150 g |
Kuohukermaa | 4 dl |
Lisäksi
Valkosuklaaseen kastettuja mansikoita, vispikermaa, maustekasveja, keksejä ja suklaata |
---|
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit