Mansikka-raparperipaistos

Mansikka-raparperipaistos

Jälkiruoka
(15)
Kommentit
Mansikka-raparperipaistos on raikas herkku, joka syntyy käden käänteessä. Kokeile helppoa ja nopeaa reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/mansikka-raparperipaistos/

Tee näin:

  • Aloita mansikka-raparperipaistos asettamalla ensiksi uuni kuumenemaan 225-asteiseksi. Sekoita jauhot, kaurahiutaleet ja sokeri kulhossa. Lisää paloiteltu voi ja sekoita murutaikinaksi. Puhdista ja paloittele raparperi noin 2 cm:n paloiksi. Laita raparperipalaset ja mansikat uunivuokaan kerroksittain. Sekoita sokeri, perunajauhot ja inkivääri, ja ripottele seos vuokaan. Kaada päällimmäiseksi murutaikina. Paista raparperipaistos uunin keskitasolla 15-20 minuuttia. Tarjoile valmis mansikka-raparperipaistos kermavaahdon tai jäätelön kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Vehnäjauhoa
1½ dl
Kaurahiutale
1½ dl
2-3 rkl sokeria
100 g
Täyte
Raparperia varsi
3- 4
Mansikoita
½ l
Sokeria
¾ dl
Perunajauhoja
1 rkl
Tuoretta inkivääriä raastettuna
2 tl

Kommentit