Mansikka-limejuustokakku

Mansikka-limejuustokakku

Jälkiruoka
(30)
Kommentit
Tämä kaunis mansikka-limejuustokakku maistuu ja näyttää upealta! Viimeisen silauksen juustokakulle antaa mansikka-limekiille.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/mansikka-limejuustokakku/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Hienonna keksit. Sulata voi ja sekoita siihen keksin murut. Painele seos irtoreunaisen vuoan pohjalle (halkaisija noin 24 cm). Paista uunin keskiosassa noin 7 minuuttia. Vatkaa tuorejuusto, crème fraiche ja kananmunat tasaiseksi seokseksi. Lisää sokeri, vaniljasokeri ja limetin kuori. Kaada seos vuokaan ja paista kakkua uunissa vielä 35–40 minuuttia. Jäähdytä kakku. Liota liivatelehtiä 5 minuuttia runsaassa kylmässä vedessä. Anna mansikoiden, veden, sokerin ja limetin mehun kiehua hiljaisella lämmöllä pienessä kattilassa noin 5 minuuttia. Siivilöi pois mansikat ja kaada seos takaisin kattilaan. Nosta liivatelehdet vedestä ja sulata ne lämpimään mansikkaseokseen koko ajan sekoittaen. Jäähdytä seos ennen kuin kaadat sen varovaisesti kakun päälle. Anna juustokakun seisoa jääkaapissa vähintään 2 tuntia ennen tarjoilua.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

8 annosta
Classic Digestive-keksiä (täysjyvä)
10
75 g
Täyte
Maustamatonta tuorejuustoa
500 g
200 g
Kananmunat
3
Sokeria
1 dl
Vaniljasokeria
1 rkl
Limen kuori hienoksi raastettuna
1
Kuorrutus
Liivatelehti
Pakastemansikoita
250 g
Vettä
1 dl
Sokeria
4 rkl
Limettimehua puristettuna

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet