Mannapuuroa passionhedelmällä

Mannapuuroa passionhedelmällä

Jälkiruoka
(1)
Kommentit
Tämä mannapuuro on hyvä jälkiruoka. Valmista edellisenä iltana ja tarjoile ihanan päärynä-passionhedelmäsoseen kera.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/mannapuuroa-passionhedelmalla/

Tee näin:

Mannapuuro
  • Kiehauta maito, vaniljasokeri ja suola kattilassa. Vatkaa mannasuurimot joukkoon ja keitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen noin 4 minuuttia. Vatkaa puuro ilmavaksi ja sileäksi, helpointa sähkövatkaimella. Kaada se annosmaljoihin ja anna seistä jääkaapissa, mieluiten yön yli. Kuori, poista ydin ja leikkaa päärynät palasiksi. Keitä ne pehmeiksi mehussa pienessä kattilassa noin 10 minuuttia. Soseuta seos. Jaa ja koverra passionhedelmät ja sekoita soseeseen. Anna jäähtyä ja säilytä jääkaapissa. Tarjoile vaniljamannapuuro hedelmäsoseen kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Vaihtele hedelmiä vuodenajan mukaan. Voit pakastaa ylijääneen soseen.

Ainekset

2 annosta
Mannapuuro
2¼ dl
Vaniljasokeria
2 tl
Suolaa
½ tl
Mannasuurimoita
2 rkl
Sose
Päärynä
2
Appelsiini-verigreippitäysmehua
½ dl
Passionhedelmää
2

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet