&format=jpg)
Mangokakku timjamilla
2 tuntia
Herkullinen mangokakku on maustettu timjamilla ja sopii hyvin tarjottavaksi mm. kevään juhlissa. Kokeile mangokakkua jälkiruokana vappupiknikillä!

Tee näin:
Valmista mangokakun pohja
Valmista täyte
Kokoa mangokakku
Arvioi resepti
Vinkki
Helpottaaksesi kakkupohjien halkaisemista voit laittaa ne pakastimeen ennen leikkausta n. 20 minuutiksi.
Ainekset
15 annosta
Pohja
Kananmunat | 6 |
---|---|
Sokeria | 5 dl |
300 g | |
Vehnäjauhoja | 6 dl |
Leivinjauhetta | 4 tl |
Ison sitruunankuori | 1 |
Hienonnettua timjamia | 1½ rkl |
Täyte
400 g | |
2 dl | |
Valkosuklaa | 200 g |
Lisäksi
Simaa kostutukseen | 1½ dl |
---|---|
Mango | |
Timjamia | oksaa |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit