Makaroni-tonnikalavuoka

Makaroni-tonnikalavuoka

Illallinen Pääruoka
(18)
Kommentit
Makaroni-tonnikalavuoka on maittava ja helppo arkiruoka.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/makaroni-tonnikalavuoka/

Tee näin:

  • Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää makaronit ja keitä 7 minuuttia. Älä valuta. Sekoita jäiset kasvikset, valutettu ja paloiteltu tonnikala sekä vihersilppu joukkoon ja kaada seos voilla voideltuun uunivuokaan. <br><br> Sekoita liemen ainekset ja valuta se makaroniseoksen päälle vuokaan. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa noin 60 minuuttia. Peitä vuoka kannella tai alumiinifoliolla ja anna ruoan vetäytyä 15 minuuttia ennen nauttimista. <br><br> Tarjoa juuresraasteen, vihreän salaatin tai etikkapunajuurilohkojen kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

6 annosta
Makaroniseos
Makaronia
200 g
Vettä
6 dl
Pakastekasviksia
300 g
Prk tonnikalaa
2
Tilliä tai ruohosipulia silputtuna
1 dl
Liemi
Mustapippuri -tuorejuustoa
300 g
6 dl
Kananmunat
3
Suolaa
1¼ tl
Currya
1 tl
Mustapippurirouhetta
½ tl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet