Mac and Cheese eli juustomakaroni

Mac and Cheese eli juustomakaroni

Illallinen Pääruoka
(139)
Kommentit
Mac and cheese eli juustomakaroni on amerikkalaisten suurta herkkua, joka maistuu sekä ihanan juus-toiselta että kermaiselta. Kokeile herkullista reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/mac--cheese/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan Mac and Cheese keittämällä pasta paketin ohjeen mukaan, suolatussa kiehuvassa vedessä.
  • Kiehauta ruokakerma, lisää juustoraaste ja voi. Mausta juustokastike suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla ja sekoita tasaiseksi.
  • Valuta kypsä pasta ja sekoita juustokastikkeen joukkoon. Kaada seos voideltuun uunivuokaan, ripottele korppujauhoa pinnalle, gratinoi Mac and Cheese uunissa 220 C° 10 min.
  • Halutessasi voit lisätä Mac and Cheesen joukkoon esimerkiksi tuoretta salviaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, oliiveja tai rapeaa pekonia.
  • Tarjoile valmis Mac and Cheese lämpimänä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut -blogin Henna.

Vinkki

Kokeile myös perinteistä suomalaista makaronilaatikon reseptiä!

Ainekset

4 annosta
Pennepastaa (kuivapaino)
200 g
15 % ruokakermaa
3 dl
150 g
40 g
Pankojauhoja
30 g
Suolaa ja mustapippuria maun mukaan

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet