Lyonin kana

Lyonin kana

Pääruoka
(1)
Kommentit
Lyonin kana on herkullinen ruoka arkeen tai juhlaan. Tarjoile Lyonin kana vaikka uusien perunoiden kanssa.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/lyonin-kana/

Tee näin:

  • Ruskista broilerinkoivet voissa padassa. Lisää punaviinietikka, valkosipulinkynnet ja laakerinlehti.
  • Laita 225 asteiseen uuniin noin vartiksi ilman kantta.
  • Ota pata uunista ja nosta koivet pois. Lisää ­kanaliemi, tomaattipyre ja Lempi Crème Fraîche, anna poreilla 15 minuuttia.
  • Laita koivet takaisin pataan ja kypsennä uunissa vielä 30–40 minuuttia, kunnes koivet ovat kypsiä.
  • Koristele tuoreella rakuunalla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Broilerinkoipia tai koipireisiä
1 kg
1 prk
Suolaa ja mustapippuria
Punaviinietikkaa
1½ dl
Laakerinlehteä
2
Valkosipulinkynsiä
5
Tomaattipyreetä
2 rkl
Kanalientä
2 dl
Tuoretta rakuunaa

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet