Luumupiirakka

Luumupiirakka

(17)
Kommentit
Tarjoile tämä syksyinen luumupiirakka ihanan pehmeän kardemummavaahdon kanssa!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/luumupiirakka/

Tee näin:

  • Sekoita pohjan ainekset keskenään. Levitä taikina voidellulle piirakkavuoalle. Halkaise luumut ja ota niistä kivet pois. Viipaloi luumut ja asettele pohjan päälle. Paista piirakkaa 175 asteessa noin 45 minuuttia tai kunnes piirakka on kypsä. Ripottele kuuman piirakan päälle sokeri ja kaneli. Anna piirakan jäähtyä ja tekeytyä tovi ennen tarjoilua. Valmista tällä välin kardemummavaahto. Vaahdota vispikerma ja mausta se sokerilla ja jauhetulla kardemummalla. Tarjoa luumupiirakan kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Tämän syksyisen reseptin on meille suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.

Ainekset

8 annosta
Pohja
150 g
Sokeria
1 dl
Vaniljasokeria
2 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Vehnäjauhoja
3 dl
Jauhettua kardemummaa
½ tl
½ dl
n. 1 rkl
Täyte
6-8 tuoretta luumu
Sokeria
½ dl
Kanelia
1 tl
Kardemummavaahto
Kuohukermaa
2 dl
Sokeria
½ dl
Jauhettua kardemummaa
1 tl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet