
Luumukakku
Luumukakkua paistettaessa keittiöön leviävät ihanat jouluiset tuoksut. Kakku on mehevää ja maku vain paranee säilytettäessä. Aivan ehdoton valinta jouluiseen kahvipöytään, kirjoittaa Virpi Konnevedeltä.

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Reseptin jakoi Virpi Konnevedeltä
Ainekset
16 annosta
Luumukakku
Erikoisvehnäjauhoja | 4 dl |
---|---|
Hienosokeria | 2½ dl |
Kanelia | 1 tl |
Kardemummaa | 1 tl |
Neilikkaa | 1 tl |
Inkivääriä | 1 tl |
Ruokasoodaa | 2 tl |
175 g | |
Luumumarmeladia | 1 dl |
Piimää | 2 dl |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit