Luumukakku

Luumukakku

(2)
Kommentit
Luumukakkua paistettaessa keittiöön leviävät ihanat jouluiset tuoksut. Kakku on mehevää ja maku vain paranee säilytettäessä. Aivan ehdoton valinta jouluiseen kahvipöytään, kirjoittaa Virpi Konnevedeltä.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/luumukakku/

Tee näin:

  • Sekoita kulhossa kuivat aineet. Sulata voi. Jäähdytä hieman. Lisää voisulaan marmeladi ja piimä. Sekoita seos kuiviin aineisiin. Kaada hyvin voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8 litran vetoiseen kakkuvuokaan. Paista uunin alimmalla paistotasolla 175 asteessa n. tunti.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Reseptin jakoi Virpi Konnevedeltä

Ainekset

16 annosta
Luumukakku
Erikoisvehnäjauhoja
4 dl
Hienosokeria
2½ dl
Kanelia
1 tl
Kardemummaa
1 tl
Neilikkaa
1 tl
Inkivääriä
1 tl
Ruokasoodaa
2 tl
175 g
Luumumarmeladia
1 dl
Piimää
2 dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet