
Lohicarpaccio piparjuuritahnalla
Alkupalat
Alkuruoka
Tyylikäs ja helppo alkupala. Leikkaa lohi todella ohueksi. Se on helppoa, jos se ei ole kokonaan sulanut.

Ainekset
4 annosta
Pakastettua lohifilee, keskiosa | 200 g |
---|---|
Sitruunamehua | 1 rkl |
Oliiviöljyä | 1½ rkl |
Suolaa | ½ tl |
Mustapippuria | ½ tl |
Piparjuuritahna
1 dl | |
Hienoksi raastettua piparjuurta | 2 rkl |
Suolaa | 1 ripaus |
Pieni omena | 1 |
G kurkkua | 5 |
Retiisejä | 2 |
Ruisleipää | 1 siivu |
Rs krassia | 1 |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit