Lohi-perunapiirakka

Lohi-perunapiirakka

Brunssi Illallinen Pääruoka Välipala
(2)
Kommentit
Tällä reseptillä loihdit ihanan ja herkullisen aterian kalasta ja perunoista!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/lohi-perunapiirakka/

Tee näin:

  • Kuori ja viipaloi perunat ja artisokat. Keitä ne pehmeiksi suolatussa vedessä, noin 10 minuuttia. Valuta ja muusaa survimella suoraan kattilassa. Sekoita joukkoon ruokakerma, vähän kerrallaan, voi, suola ja pippuri. Paista pekonit pannulla ja valuta paperipyyhkeen päällä. Paista sieniä voissa 3-4 minuuttia, lisää suola ja mausta pippurilla ja persiljalla. Suolaa ja pippuroi kala ja paista sitä voissa 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoiluehdotus: Tarjoile kala muusin, sienten ja pekonin kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Valkoista kalafileetä
600 g
Pekonia
140 g
Sieniä
200 g
Hienonnettua tuoretta persiljaa
200 g
Maa-artisokkasose
G perunaa
500
Maa-artisokkia
300 g
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
2 dl
2 rkl
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 ripaus

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet