Limekana

Limekana

Helposti ja nopeasti valmistuva limekana vie kielen mennessään. Tarjoile kana pastan tai riisin kera.
https://www.arla.fi/reseptit/limekana/

Tee näin:

  • Paista broilerin fileet voissa pannulla, noin 5 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Pese lime huolellisesti haalealla vedellä. Leikkaa kuori irti varovasti ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Puolita limet ja purista mehu. Kaada lisää limen mehu ja kuori pannulle. Sekoita vesi, smetana, liemikuutiot, soijakastike ja hunaja. Kaada seos pannulle. Anna kiehua kannen alla miedolla lämmöllä muutama minuutti. Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa pastan tai riisin, keitettyjen vihannesten ja leivän kera.
Valmis!

Ainekset

Kanan fileitä (n. 500 g)
4
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 tl
Limetti
½
Vettä
1 dl
Arla® Lempi Fraîche 15% kermaa
2 dl
Kanaliemikuutio
½
Soijakastiketta
1 tl
Hunajaa
1 rkl
Persiljaa