Letut ja gratinoitua raparperikompottia
•
Ihanan vaniljainen, manteleilla höystetty raparperikompotti kruunaa maukkaat letut. Tämä on kesän ykkösherkku!
Tee näin:
Letut
Raparperikompotti
Raejuustopäällyste
Ainekset
Letut
Kananmunia
|
3 |
---|---|
Sokeria
|
1 rkl |
Suolaa
|
½ tl |
Vettä
|
2½ dl |
Vehnäjauhoja
|
3 dl |
250 g |
Raparperikompotti
Raparperia
|
250 g |
---|---|
Vettä
|
1 rkl |
Sokeria
|
1¼ dl |
Vaniljatangon siemenet
|
½ |
Paahdettuja, karkeaksi rouhittuja manteleita
|
50 g |
Raejuustopäällyste
200 g | |
Sokeria
|
2 rkl |
Sitruunankuorta raastettuna raastettuna
|
tl |
Koristeluun
Tuoreita mintunlehtiä
|
---|