Lempeä vaniljavaahto marjoilla

Lempeä vaniljavaahto marjoilla

Jälkiruoka
(0)
Kommentit
Yksi unohti suklaakakusta suklaan, toisen kakku ei kohonnutkaan suunnitelmien mukaisesti uunissa. Lempeydellä siitäkin selvitään! Minimoi leivontaan liittyvät keittiökömmähdykset ja valmista juhannuksen ruokapöytään kakkujen sijasta helppo, maukas ja näyttävä jälkiruoka vaniljavaahdosta ja marjoista. 
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/lempea-vaniljavaahto-marjoilla/

Tee näin:

Lempeä vaniljavaahto marjoilla
  • Poista mansikoista kannat ja kuutioi ne kulhoon. Lisää kulhoon sokeri, Campari ja vaniljasokeri. Sekoita ja anna mehustua huoneenlämmössä 15 minuuttia.
  • Vaahdota Arla Lempi Smetana sähkövatkaimella napakaksi mousseksi. Lisää Arla Lempi Sipoolainen rahkajogurtti, sokeri ja vaniljasokeri. Sekoita ja tarkista maku.
  • Kokoa annokset lusikoimalla lasien pohjalle maustettuja mansikoita ja lisäämällä kuohkea vaniljakreemi niiden päälle. Viimeistele annos vadelmilla ja syötävillä kukilla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

Lempeä vaniljavaahto marjoilla
Mansikoita
200 g
Sokeria
1 rkl
Camparia (tämän voi jättää halutessaan pois)
3 rkl
Vaniljasokeria
ripausta
Arla® Lempi Smetanaa
200 g
1½ dl
Sokeria
1 rkl
Vaniljasokeria
ripausta
Vadelmia
200 g
Syötäviä kukkia

Kommentit