Lehtikaalisipsit

Lehtikaalisipsit

30 minuuttia Herkut Alkuruoka Lisuke Naposteltavaa Välipala
(4)
Kommentit
Lehtikaalisipsit on terveellinen välipala ja ne ovat helppo valmistaa! Lehtikaalisipsit maistuvat sellaisenaan tai arkiruokasi lisukkeena. Kokeile!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/lehtikaalisipsit/

Tee näin:

Lehtikaalisipsit
  • Laita uuni kuumenemaan 125 asteeseen.
  • Napsi ensin lehtikaalin lehdet varsista irti. Huuhtele lehdet huolellisesti ja kuivaa ne hyvin esimerkiksi puhtaalla keittiöpyyhkeellä.
  • Revi lehtikaalin lehdet pienemmiksi suupalan kokoisiksi paloiksi ja aseta ne kahden leivinpaperilla vuoratun uuninpellin päälle.
  • Ripottele lehtikaalin päälle öljyä. Laita uuninpellit sekä uunin ylä- että alaosaan.
  • Paista lehtikaalisipsejä noin 15–20 minuuttia. Valmiit lehtikaalisipsit ovat rapeita, mutta silti vihreitä.
  • Viimeistele lehtikaalisipsit suolalla ja tarjoile heti!
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Tarjoiluehdotus

Syö lehtikaalisipsit välipalana tai tarjoile ne rapeana lisukkeena muhennoksille, keitoille tai pizzan päällä.

Ainekset

4 annosta
Lehtikaalisipsit
Öljyä
1 rkl
Lehtikaalia
300 g
Sormisuolaa
1 tl

Kommentit