Lämpimät tonnikalaleivät

Lämpimät tonnikalaleivät

Iltapala Välipala
(26)
Kommentit
Lämpimät tonnikalaleivät on herkullinen välipala ja auttaa jaksamaan.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/lampimat-tonnikalaleivat/

Tee näin:

  • Pane uuni kuumenemaan 225-asteiseksi. Pese purjo ja viipaloi vaalea osa. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna rasva pannulla ja kuullota sipulit, älä ruskista. Ota pannu levyltä ja sekoita sipulien joukkoon tonnikala, sitruunapippuri ja pizzaraaste. Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää. Sekoita täytteeseen haarukalla vatkattu muna. Asettele paahtoleivät leivinpaperille pellille. Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja asettele leiville. Sirota päälle sitruunapippuria. Levitä täyte leiville. Gratinoi uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Leipiin sopivat esim. tomaatti-, curry- tai tillikastikkeeseen säilötty tonnikala.

Ainekset

6 annosta
Purjo
1
Valkosipulinkynttä
2
Inkivääriä
2 rkl
Tonnikalaa maustekastikkeessa, à 200 g
2 tlk
3 dl
Kananmuna
1
Paahtoleipää (isoa)
6 siivua
Tomaatteja
4
Sitruunapippuria
1 tl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet