
Lampaanviulu
Illallinen
Pääruoka
Lampaanviulu kuuluu perinteisesti pääsiäispöytään. Tarjoile lampaanviulu esim. purjomuhennoksen ja perunapaistoksen kanssa. Tutustu reseptiin!

Tee näin:
Valmista lampaanviulu
Valmista purjomuhennos
Valmista perunapaistos
Arvioi resepti
Ainekset
8 annosta
Lampaanviulu
Luista lampaanpaistia | 2 kg |
---|---|
Valkosipulinkynttä | 4 |
50 g | |
Hunajaa | 1 rkl |
Sitruunankuori | 1 |
Hienonnettua tuoretta timjamia | 2 rkl |
Suolaa | 2 tl |
Mustapippuria | 2 tl |
Kermainen purjomuhennos
(n. 800 g) purjo | 1 |
---|---|
2 rkl | |
Kuohukermaa | 4 dl |
Suolaa | 1 tl |
Mustapippuria | 2 tl |
Puritettua sitruunamehua | 2 tl |
Hienonnettua tuoretta rakuunaa | 2 rkl |
Auringonkukansiemen perunapaistos
Puikulaperunoita | 1½ kg |
---|---|
Ruukkua tuoretta rosmariinia | 2 |
4 rkl | |
Sormisuolaa | ½ rkl |
Mustapippuria | 2 tl |
Auringonkukansiemeniä | 1 dl |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit