Lampaankyljykset sitruuna-hunajakastikkeessa
  • Arla
  • Reseptit
  • Lampaankyljykset sitruuna-hunajakastikkeessa

Lampaankyljykset sitruuna-hunajakastikkeessa

Illallinen Pääruoka
(1)
Kommentit
Lampaankyljykset saavat mukavaa potkua sitruuna-hunajakastikkeesta, joka sopii hyvin myös pääsiäisen makuihin.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/lampaankyljykset-sitruuna-hunajakastikkeessa/

Tee näin:

  • Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla ja paista ne voissa pannulla, noin 2-3 minuuttia per puoli. Nosta kyljykset pois pannulta ja puhdista pannu. Valmista kastike pannulla. Sekoita kerman joukkoon murennettu liemikuutio, hunaja, sitruunan raastettu kuori ja valkosipuli. Kiehauta. Tarkista maku ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kyljykset kastikkeen joukkoon ja hauduta muutaman minuutin ajan. Tarjoa pastan ja höyrytettyjen vihannesten kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Lampaankyljystä
8
Suolaa
Valkopippuri
Kuohukermaa
2½ dl
Lihaliemikuutio
1
Juoksevaa hunajaa
1 rkl
Sitruunankuorta raastettuna
1 tl
Valkosipulinkynsi puserrettu
1
Suolaa ja mustapippuria

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet