Lammasta ja vuohenjuustokastiketta

Lammasta ja vuohenjuustokastiketta

Illallinen Pääruoka
(6)
Kommentit
Lammas ja vuohenjuustokastike - herkullinen ja maukas, perinteinen pääsiäisruoka. Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/lammasta-ja-vuohenjuustokastiketta/

Tee näin:

  • Aloita kastikkeen valmistamisesta. Poista vuohenjuustosta kuori. Sekoita juusto ja Crème fraiche tasaiseksi tahnaksi käsin tai tehosekoittimessa. Laita kastike jääkaappiin. Laita uuni kuumenemaan 125 asteeseen. Puolita tomaatit ja sekoita ne muiden ainesten kanssa sekaisin. Laita tomaatit uuninpellille leikkuupinta ylöspäin ja paista uunissa n. tunnin ajan. Mausta lampaankyljykset suolalla ja pippurilla. Paista voissa n. 2-3 minuuttia per puoli. Tarjoile kastikkeen ja tomaattien kanssa. Voit halutessasi koristella annokset mustilla oliiveilla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Lampaankyljystä
1 kg
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 rkl
Vuohenjuustokastike
Vuohenjuustoa
200 g
1 dl
Uunikuivatut tomaatit
Kirsikkatomaatteja
250 g
Oliiviöljyä
2 rkl
Valkosipulinkynsi hienonnettuna
1
Sokeria
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
½ tl
Tarjoiluun
Oliivi

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet