&format=jpg)
Karitsapata
Illallinen
Pääruoka
Karitsapata sopii sekä pakkasiltojen lämmikkeeksi että pääsiäisen juhlatarjottavaksi. Viimeistele herkullinen karitsapata créme fraîchella ja persiljalla.

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta
Ainekset
Karitsapata
Kasviöljyä | 8 rkl |
---|---|
Pikottua sipuleita | 5 dl |
Oksaa timjamia | 3 |
Oksa rosmariini | 1 |
Vehnäjauhoja | 3 rkl |
Kuuitoitua karitsan lapaa tai paistia | 1,3 kg |
Suolaa | 1 tl |
Pippuria | 1 tl |
Guinness olutta | 5 dl |
Tomaattipyreetä | 1 rkl |
Lihafondia | 8 dl |
Laakerinlehti | 1 |
Perunaa reiluna palana | ½ kg |
Porkkanaa reiluna palana | ½ kg |
Lanttua | 300 g |
Kokojyvä dijon sinappia | 1 rkl |
Tuore lehtipersilja | ½ dl |
1 prk |
Kommentit