Kvinoasalaatti

Kvinoasalaatti

20 minuuttia Brunssi Lounas
(2)
Kommentit
Ruokaisa kvinoasalaatti sopii nopeaksi lounaaksi. Kvinoasalaatissa maistuvat kuivatut karpaloita ja valkohomejuusto. Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kvinoasalaatti/

Tee näin:

  • Aloita kvinoasalaatti valmistamalla kvinoa pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
  • Keitä varsiparsakaalia suolavedessä, kunnes ne ovat pehmeitä, noin 5 minuuttia. Ota pois liedeltä ja anna jäähtyä. Jaa jokainen varsiparsakaali kolmeen osaan.
  • Sekoita kvinoa, karpalot, varsiparsakaalit keskenään isossa astiassa.
  • Leikkaa tai nypi valkohomejuustosta paloja ja levitä kvinoasalaatin päälle. Sekoita kastikkeen ainesosat yhteen ja mausta salaatti kastikkeella.
  • Viimeistele kvinoasalaatti kuivatuilla karpaloilla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Kvinoasalaatti
Valkoista kvinoaa
3 dl
150 g
Broccolinia
250 g
Kuivatettuja karpaloita
1 dl
Kastike
Omenaviinietikkaa
2 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Hienonnettua tuoretta oreganoa
2 rkl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet