Kurpitsainen pullavanukas

Kurpitsainen pullavanukas

50 minuuttia Jälkiruoka
(2)
Kommentit
Kurpitsainen pullavanukas on ihanan maukas versio perinteisestä pullavanukkaasta. Kokeile herkullista ja helppoa reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kurpitsainen-pullavanukas/

Tee näin:

Kurpitsainen pullavanukas
  • Aloita tekemään kurpitsainen pullavanukas ja valmista ensiksi kurpitsasose. Leikkaa kurpitsa lohkoiksi, poista siemenet. Mikrota kurpitsalohkoja mikron kestävässä kulhossa leivinpaperin alla, kunnes kurpitsanliha on pehmeää. Tämä vie kurpitsasta ja palojen koosta riippuen 5-10 minuuttia. Kaavi lusikalla kypsä kurpitsanliha tehosekoittimeen ja soseuta se mausteiden ja vaahterasiirapin kanssa.
  • Leikkaa pulla paloiksi. Paista pullanpalat pannulla voissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.
  • Sekoita keskenään munamaidon ainekset. Lado puolet pullakuutioista vuokaan, lusikoi joukkoon kurpitsasose. Lisää loput pullanpalat ja valuta päälle maito-munaseos.
  • Paista pullavanukas 180 asteessa noin 30 minuuttia. Koristele pullavanukas ripottelemalla päälle tomusokeria.
  • Tarjoa valmis kurpitsainen pullavanukas jäähtyneenä, Arlan Sipoolaisen rahkajugurtin kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

6 annosta
Kurpitsainen pullavanukas
Pullapitko
500 g
25 g
Kurpitsasose
Kurpitsaa
500 g
Vaahterasiirappia
4 rkl
Inkiväärijauhetta (tai 1tl neilikkaa, 1tl inkivääriä, 2tl kanelia, 1tl pomeranssinkuorta)
5 tl
Munamaito
Täysmaitoa
3 dl
Kananmunat
2
Kananmunan keltuaisia
2

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet