
Kulitsa
Jälkiruoka
Kulitsa on Venäjältä kotoisin oleva pääsiäiskakku. Kulitsa voidaan tarjoilla pääsiäispöydän jälkiruokana raikkaan pashan kanssa. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Jos et halua käyttää likööriä, voit raastaa taikinan joukkoon yhden sitruunan keltaisen kuoriosan.
Reseptin tekijä
Tämän reseptin meille on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija.
Ainekset
12 annosta
100 g | |
Arla® Vanhanajan luomutäysmaitoa | 3 dl |
Hiivaa | 50 g |
Sokeria | 2 dl |
Kananmunat | 2 |
Suolaa | 1 tl |
Vaniljasokeria | 1 rkl |
Kardemummaa | 1½ rkl |
Mantelirouhetta | 2 rkl |
Rusinoita | 1 dl |
Sokeroituja appelsiinin kuoripaloja | 65 g |
Cointreau- likööriä | 1 rkl |
Vehnäjauhoja | 10- 11 dl |
Kananmunat voiteluun | |
Tomusokeri koristeluun |
Kommentit