Kukkakaaliriisi

Kukkakaaliriisi

15 minuuttia Lisuke
(8)
Kommentit
Kukkakaaliriisi on nopea ja herkullinen lisuke monille ruoille. Voit käyttää kukkakaaliriisiä tavallisen riisin sijaan. Kokeile helppoa reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kukkakaaliriisi/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan kukkakaaliriisi ja käsittelen ensiksi kukkakaali. Huuhtele kukkakaali ja paloittele se pienempiin osiin. Raasta kukkakaali muruiksi. Voit myös käyttää monitoimikonetta kukkakaalin hienontamiseen murusiksi.
  • Kuori ja silppua salottisipulit hienoksi silpuksi. Paista sipulit voissa pannulla alhaisella lämmöllä. Lisää kukkakaaliriisi pannulle ja paista vielä noin 2 minuuttia.
  • Sekoita joukkoon puristettu sitruunamehu ja silputtu lehtipersilja. Ripottele kukkakaaliriisin päälle vielä sormisuolaa. Tarjoile valmis kukkakaaliriisi lämpimänä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Voit muunnella kukkakaaliriisiä tuoreilla yrteillä, valkosipulilla tai muilla suosikkimausteillasi.

Ainekset

4 annosta
Kukkakaali ( noin 500 g )
1
Salottisipulit
2
2 rkl
Hienonnettua tuore lehtipersilja
½ dl
Sitruunamehu
½
Sormisuolaa
1 tl

Kommentit