Kukkakaalilaatikko
Uusi

Kukkakaalilaatikko

45 minuuttia Illallinen Pääruoka
(2)
Kommentit
Appelsiinilla maustettu kukkakaalilaatikko on helppo arkiruoka, joka valmistuu näppärästi uunissa. Hyödynnä satokauden kukkakaali ja kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kukkakaalilaatikko/

Tee näin:

Kukkakaalilaatikko
  • Aloita kukkakaalilaatikko huuhtomalla kukkakaali ja paloittele se keskikokoisiksi kukinnoiksi. Jos kaalin suojalehdet ovat hyväkuntoiset, voit käyttää myös ne.
  • Levitä kukkakaalit voideltuun uunivuokaan.
  • Sekoita keskenään ruokakerma, juusto, appelsiinin kuoriraaste, mehu ja mausteet.
  • Valuta seos tasaisesti vuokaan, osittain myös kaalien päälle.
  • Paista kukkakaalilaatikko 200 asteisessa uunissa 25-35 minuuttia, riippuen kukkakaalipalojen koosta. Kaaliin saa jää purutuntumaa.
  • Tarjoile kukkakaalilaatikko lämpimänä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Ainekset
Kukkakaali (n. 1 kg)
1
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
2 dl
150 g
Appelsiini (kuorta raastettuna ja mehu)
1
Suolaa
¾ tl
Mustapippuria
½ tl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet