&format=jpg)
Korvapuustit
Jälkiruoka
Tuoreet korvapuustit maistuvat aina, missä ja milloin tahansa. Tällä helpolla ohjeella valmistat herkulliset korvapuustit itse. Tutustu reseptiin!

Tee näin:
Korvapuustit
Arvioi resepti
Vinkki
Voit tehdä myös kuvassa näkyviä hauskoja "solmupullia". Kun olet levittänyt täytteen pullataikinalevyille, taita levyt pitkät puolet vastakkain. Leikkaa levyistä n. 2 cm levyisiä suikaleita. Pyöräytä sitten kukin suikale löysälle solmulle. Reseptiä tuunaamalla voit myös tehdä erilaisia variaatioita. Kardemummakorvapuustit: Korvaa kaneli jauhetulla kardemummalla. Vaniljakorvapuustit: Korvaa kaneli vaniljasokerilla.
Video
Korvapuustit
Katso videolta vinkit mehevien korvapuustien leipomiseen!
Ainekset
40 palaa
Korvapuustit
Hiivaa | 50 g |
---|---|
Ingmariini® Juokseva rasvaseosta | 1½ dl |
5 dl | |
Suolaa | 1 tl |
Sokeria | 1 dl |
Kardemummaa | 1½ tl |
Vehnäjauhoja | 14 dl |
Täyte
150 g | |
Sokeria | ¾ dl |
Jauhettua kanelia | 1 rkl |
Voiteluun ja koristeluun
Vatkattu kananmuna | 1 |
---|---|
Raesokeria |
Kommentit