
Kolmioleivät
Välipala
Kokeile näitä herkullisia kolmioleipiä, sillä jollakin kummalla tavalla leipä maistuu paremmalta, kun sen leikkaa kolmion malliseksi.

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Käytä voileipiin kaupan suurikokoisimpia paahtoleipiä, varsinkin jos käyttämäsi muotti on hiemankaan isompi.
Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija.
Ainekset
14 palaa
125 g | |
200 g | |
Meetvurstia | 100 g |
Kirsikkatomaatteja | 5 |
Suolaa | ½ tl |
Mustapippuria | ½ tl |
Paahtoleipää | 7- 8 siivua |
Koristeluun
Siivua meetvurstia | 14- 16 |
---|---|
Hammastikkuja |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit