Kevyt banaanikakku

Kevyt banaanikakku

(26)
Kommentit
Tämä kevyt ja herkullinen banaanikakku on todella helppo ja nopea valmistaa. Kokeile kakkua vaniljarahkan, sulatetun suklaan ja pähkinämurskan kera!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kevyt-banaanikakku/

Tee näin:

  • Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe. Lisää maito, banaanisose ja limemehu. Käännä sekaan kananmunat vuorotellen jauhoseoksen kanssa. Laita taikina voideltuun ympyränmuotoiseen (n. 22 cm halkaisijaltaan) kakkuvuokaan. Paista kakku 175 °C uunin keskiosassa noin 50 minuuttia. Kokeile hammastikun avulla kakun kypsyys. Jätä kakku noin 10 minuutiksi uunin jälkilämpöön kypsymään. Käännä kakku ritilälle. Tarjoile banaanikakku sellaisenaan tai vaniljarahkan kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Vinkki! Koristele kakku halutessasi erittäin tummalla sulatetulla suklaalla ja ripottele päälle hieman silputtuja, paahdettuja pähkinöitä.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 kpl
Kananmunat
2
Sokeria (n. 1,75 dl)
150 g
Vehnäjauhoja (n. 2,75 dl)
150 g
Leivinjauhetta
2 tl
1 dl
Soseutettua banaania
3
Tuorepuristettua limettimehua
1 rkl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet