&format=jpg)
Kesäkurpitsalasagne
Illallinen
Pääruoka
Crème fraîche pesto tuo vaihtelua kasvislasagneen. Tarjoile kesäkurpitsa-pinaattilasagne raikkaan
vihersalaatin kanssa.

Tee näin:
Kesäkurpitsa lasagne
Arvioi resepti
Vinkki
Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta
Ainekset
Kesäkurpitsa lasagne
250 g | |
Rkl pestoa | 2 |
Ricottajuustoa | 200 g |
Mascarpone | 200 g |
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 % | 2 dl |
Hienonnettua tuoretta tuoretta basilikaa | 1 dl |
Suolaa | 1 tl |
Keskikokoista kesäkurpitsaa | 4 |
Tuoretta pinaattia | 300 g |
Valkosipulinkynttä hienonnettuna | 2 |
Lasagnelevyjä | 9- 12 |
200 g |
Koristeluun
Tuore basilika |
---|
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit