
Kesäkurpitsa-fetapiirakka
Välipala
Kesäkurpitsa-fetapiirakka sopii hyvin juhlapöytään. Värikkäät marinoidut kirsikkatomaatit kruunaavat tämän herkullisen kesäkurpitsa-fetapiirakan.

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija.
Ainekset
Reseptistä valmistuu 12 annosta
Pohja
150 g | |
Suolaa | ½ tl |
Dl vehnäjauho | noin 2 |
Ruisjauhoa | 1 dl |
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 % | ½ dl |
Täyte
200 g | |
Maustamatonta tuorejuustoa | 100 g |
Kananmunat | 3 |
2 dl | |
Mustapippuria | 1 tl |
Rkl oliiviöljyä | 1- 2 |
Valkosipulinkynsi | 1 |
Kesäkurpitsa | 1 |
Koristeluun
Punaisia ja keltaisia kirsikkatomaatit | |
---|---|
Tuoretta tuore basilika | |
Limetti | ½ |
Oliiviöljyä | 1 rkl |
Mustapippuria | ¼ tl |
Suolaa | ¼ tl |
Kommentit