Kermainen tomaattikastike

Kermainen tomaattikastike

1 tunti Lisuke Lisuke kalalle
(1)
Kommentit
Kermainen tomaattikastike sopii niin, kalaruokien että kanan seuraksi. Jos haluat tulisuutta kastikkeeseen, lisää sambal oelekilla tai srirachaa.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/kermainen-tomaattikastike/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan kermainen tomaattikastike ja käsittele ensiksi sipuli. Kuori sekä silppua sipuli hienoksi.
  • Kuullota sipulit kattilassa pienessä määrässä voita. Lisää kattilaan tomaattimurska ja hauduta kannen alla noin 50 minuuttia.
  • Lisää Lempi fraîche kerma ja keitä kermaista tomaattikastiketta miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  • Hurauta tomaattikastike tasaiseksi sauvasekoittimella.
  • Viimeistele kermainen tomaattikastike suolalla ja tuoreella tillillä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

8 annosta
Keltasipuli
1
1 rkl
Tomaattimurskaa ( noin 400 g)
1 prk
Arla® Lempi Fraîche 15% kermaa
3 dl
Suolaa
1 tl
Tuoretta tilliä
½ dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet